مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا نحوه صحيح و بهترين روش هاي ترك ترامادول را مي دانيد؟ متاسفانه امروزه اعتياد به برخي داروهاي غير مجاز از جمله ترامادول در بين افراد رواج پيدا كرده است. اين دارو به دليل داشتن مواد تسكين دهنده و هم چنين اثرگذاري بر گيرنده‌هاي سروتونيني در مغز موجب احساس آرامش و شادي كاذب مي‌شود. به همين خاطر افرادي كه به طور طبيعي نمي‌توانند هيجانات مثبت را در زندگي خود تجربه كنند و كساني كه دچار دردهاي مزمن هستند، ممكن است نادانسته جذب اين ماده مخدر شده و تحت تاثير حالات خوشايند ناشي از آن قرار بگيرند.

منبع: ترك ترامادول

امروزه براي ترك اعتياد به ترامادول روش‌هاي گوناگوني ابداع شده كه از جمله آن‌ها مي‌توان به دارو درماني، خانواده درماني و رواندرماني فردي اشاره كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد بهترين روش هاي ترك ترامادول تا پايان مطلب با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

قرص ترامادول چيست ؟

ترامادول نوعي مخدر صنعتي است كه بر گيرنده‌هاي اپيوئيدي و سروتونيني در مغز اثر مي‌گذارد. در نتيجه منجر به احساس آرامش، كاهش دردهاي جسماني و تجربه سرخوشي مفرط مي‌شود. اين ماده با تحت تاثير قرار دادن گيرنده‌هاي افيوني در مغز به مرور زمان منجر به ايجاد اثر تحمل مي‌شود. به اين معنا كه افراد با گذر زمان متوجه مي‌شوند كه مصرف دوزهاي قبلي ديگر نمي‌تواند اثر خوشايند قبلي را براي آن‌ها ايجاد كند و در نتيجه مجبور مي‌شوند دائما ميزان مصرف داروي خود را افزايش دهند.

هم چنين ترامادول با ايجاد وابستگي جسماني و رواني باعث مي‌شود كه افراد هنگام ترك ترامادول و تلاش براي كنار گذاشتن آن با علائم ناخوشايندي رو به رو شوند كه اين مسئله مي‌تواند باعث ترس و اضطراب در آن‌ها شده و به مصرف هرچه بيشتر دامن مي‌زند. هرچقدر افراد ديرتر براي ترك ترامادول اقدام كنند، اثرات تحمل و وابستگي با شدت بيشتري اتفاق مي‌افتند و آسيب‌هاي گران بارتري را براي فرد به همراه مي‌آورند.

علائم ترك اعتياد به ترامادول

همان طور كه گفته شد ترامادول به دليل ايجاد وابستگي جسماني و رواني در افراد هنگام قطع مصرف منجر به بروز علائم ناخوشايندي مي‌شود؛ علائم ترك ترامادول را مي توان به دو دسته كوتاه مدت و بلند مدت تقسيم كرد :

علائم ترك اعتياد به ترامادول كوتاه مدت

از جمله مهم‌ترين علائم كوتاه مدت ترك اعتياد به ترامادول مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • احساس درد در عضلات و مفاصل
  • آبريزش بيني، عطسه و سرفه
  • لرزش بدن
  • اضطراب و بي قراري
  • تنفس سريع
  • بروز علائم روان پريشي و سايكوز
  • دچار شدن به سندروم پاهاي بي قرار
  • بالا رفتن فشار خون
  • سرعت يافتن ريتم تنفس
  • درد جسماني ترك اعتياد
  • احساس حساسيت بيش از حد نسبت به محيط پيرامون و گوش به زنگي

علائم ترك اعتياد به ترامادول بلند مدت

از جمله مهم‌ترين علائم بلند مدت ترك ترامادول مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • بروز علائم گوارشي نظير حالت تهوع و استفراغ
  • تب و لرز
  • از دست دادن اشتها
  • گشاد شدن مردمك چشم
  • مشكل در تمركز يا تفكر
  • تحريك پذيري
  • هوس مواد مخدر
  • افسردگي
  • عدم ثبات شخصيت

توجه به اين نكته حائز اهميت است كه شدت بروز علائم ترك ترامادول در افراد مختلف با توجه به دوز مصرف و نحوه قطع كردن دارو مي‌تواند متفاوت باشد. در واقع اغلب افرادي كه ترامادول را در دوزهاي سنگين مصرف مي‌كنند و كساني كه آن را به طور ناگهاني كنار مي‌گذارند، علائم ترك با شدت بيشتري برايشان اتفاق مي‌افتند. توصيه مي كنيم حتما از قطع خودسرانه ترامادول جدا خودداري كنيد و قبل از هر اقدامي براي ترك اعتياد به ترامادول به فرد متخصص در زمينه ترك اعتياد مراجعه نماييد.

مدت زمان ترك ترامادول چقدر طول مي كشد ؟

علائم ترك ترامادول معمولا از چند ساعت بعد از قطع مصرف شروع مي شود و تا سه روز به اوج خود مي رسد. شدت علائم ترك ترامادول بسته به مدت مصرف، فيزيك بدن، دوز مصرفي و …. متفاوت است ولي به طور كلي مي توان گفت كه ترك اعتياد به ترامادول دو هفته طول مي كشد و زمان بندي علائم آن به صورت زير است

روز اول تا سوم : علائم ترك كوتاه مدت از جمله آبريزش بيني، بالا رفتن فشار خون ، افزايش سرعت ريتم تنفس، درد جسماني، اضطراب و استرس و … در فرد شروع مي شود

روز چهارم تا هفتم : تمايل فرد به مصرف مجدد در اين دوره به بيشترين مقدار خود مي رسد و علائم بلند مدت ترك اعتياد به ترامادول ظاهر مي شود.

روز هشتم تا چهاردهم : در اين مرحله از ترك علائم به مرور خفيف شده و فرد دچار احساس افسردگي، اضطراب و به طور كلي افكار غير منطقي مي شود و ممكن است اين علائم در فرد ماندگار شود .

ترك اعتياد به ترامادول در زمان بارداري

اگر اعتياد به ترامادول داريد و در اين شرايط باردار هستيد يا قصد بارداري داريد حتما در اين شرايط به متخصص ترك اعتياد به ترامادول مراجعه نماييد. اگر مصرف ترمادول در دوران بارداري به صورت مرتب انجام شود، مي تواند نوزاد شما را دچار علائم ترك كند و حتي زندگي او را تهديد نمايد. اگر كودك شما داراي علائم زير است حتما به پزشك مراجعه نماييد :

  • بيش فعالي
  • خواب غير عادي
  • گريه زياد
  • لرزش بدن
  • اسهال و استفراق
  • عدم رشد كودك

بهترين روش ترك ترامادول

امروزه براي ترك مواد مخدر روش‌هاي گوناگوني ابداع شده است. اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند كه موانع درماني نظير تجربه حالات جسماني ناخوشايند يا دغدغه‌هاي ذهني مختلف را پشت سر بگذاريد و دوران پرهيز و سم زدايي را با سهولت بيشتري طي نماييد. براي انتخاب بهترين روش ترك، ابتدا لازم است مشاوره ترك اعتياد به ترامادول دريافت كنيد. اين امر به شما كمك مي‌كند تا در مسيري قدم بگذاريد كه متناسب با نيازها و خواسته‌هاي شما باشد. ما در ادامه به مهم‌ترين روش‌هايي كه امروزه براي ترك ترامادول به كار مي‌روند اشاره كرده‌ايم.

نتيجه ترك خودسرانه ترامادول : بدتر شدن علل شروع مصرف و اضافه شدن عوارض قرص ترامادول

1. ترك ترامادول با سم زدايي به كمك متادون تراپي

متادون نوعي داروي شبه افيوني است كه اثراتي مشابه با ترامادول در مغز ايجاد مي‌كند. در واقع اين دارو با اثر گذاري بر گيرنده‌هاي اپيوئيدي مي‌تواند علائم ناخوشايند ناشي از ترك اعتياد به ترامادول را كاهش داده و به اين ترتيب مسير درمان را براي شما هموار نمايد. البته توجه داشته باشيد كه متادون حتما بايد طبق تجويز و دستور پزشك مصرف گردد چرا كه اين دارو نيز از قابليت اعتيادآوري برخوردار است و مصرف نا به جاي آن مي‌تواند مشكل جديدي را به مشكلات قبلي شما اضافه نمايد.

2. ترك اعتياد به ترامادول با سم زدايي به كمك ب 2 يا بوپرونورفين

ب 2 يا بوپرنورفين داروي ديگري است كه همانند متادون در فرايند سم زدايي بدن از ترامادول به كار گرفته مي‌شود. در واقع ب 2 نيز مي‌تواند علائم ترك ترامادول را كاهش داده و باعث شود افراد بتوانند با رنج كمتري اين مرحله را پشت سر بگذارند. با اين حال اين دارو هرگز نبايد به طور خودسرانه مصرف شود. چرا كه قابليت اعتيادآوري داشته و حتما بايد تحت نظارت و تجويز پزشك مصرف گردد.

3. روان درماني فردي براي ترك ترامادول

امروزه متخصصان بر اين باورند كه اعتياد مي‌تواند از عوامل روانشناختي گوناگوني نشات بگيرد. براي مثال افرادي كه به سوءمصرف ترامادول مي‌پردازند در بسياري از موارد از افسردگي رنج مي‌برند و به دليل ناتواني در تجربه هيجانات مثبت به سرخوشي كاذب ناشي از مواد پناه مي‌برند. روانشناسان در جلسات روان درماني فردي با مد نظر قرار دادن ريشه‌هاي اصلي اعتياد تلاش مي‌كنند تا به طور بنيادي با عوامل تاثير گذار در گرايش به مصرف مواد مبارزه كرده و با درمان آن‌ها به ترك پايدار و موفق مراجعان كمك نمايند.

4. خانواده درماني براي ترك اعتياد به ترامادول

عوامل خانوادگي از جمله فاكتورهاي بسيار مهم در زمينه ايجاد، تداوم و درمان موفقيت آميز اعتياد هستند. از همين رو امروزه بسياري از درمانگران به جاي تمركز بر درمان‌هاي فردي تلاش مي‌كنند كل خانواده را در فرايند ترك ترامادول درگير نمايند و آموزش‌هاي لازم را در اين زمينه به آن‌ها ارائه كنند. با توجه به ناشناخته بودن داروي ترامادول و اثرات آن براي بسياري از خانواده‌ها، در جلسات خانواده درماني درمانگر در اين زمينه نيز اطلاع رساني مي‌كند تا افراد بتوانند واكنش‌هاي مناسبي در برابر فرد مصرف كننده ترامادول داشته باشند و به بهترين شيوه به ترك موفقي آميز او كمك نمايند.

سم زدايي ترامادول

بسته به ميزان مصرف سم زدايي ترامادول از خفيف تا شديد متغيير است. سم زدايي ترامادول حتما بايد تحت نظر پزشك و متخصص ترك اعتياد به ترامادول انجام شود، كه يك روش رايج براي كمك به ترك براي كساني است كه روند ترك را طي مي كنند. روش كاهش دوز مصرفي توسط پزشك تعيين مي شود و اين روش ممكن است چند هفته طول بكشد.

به طور كلي در روش سم زدايي ترامادول يا كاهش دوز 5 تا 7 روز زمان مي برد. بعد از اين مدت به مرور تمام علائم ترك اعتياد از بين مي رود.

فوايد ترك ترامادول چيست ؟

ترك ترامادول داراي فوايد بسياري براي فرد بيمار مي باشد كه از جمله آنها مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • بهبود روابط شخصي
  • بهبود فرصت هاي شغلي
  • بهبود وضعيت مالي
  • بهبود سلامتي
  • بهبود عملكرد عاطفي

اگرچه خيلي از افرا فكر مي كنند كه ترامادول نسبت به ساير مواد مخدر بي خطر است اما واقعيت اين است كه مصرف ترامادول به تدريج سبب اعتياد مي شود و ترك آن در طولاني مدت با علائم ترك شديد همراه است.

همين امر براي سلامتي مضر بوده و تمامي بعد هاي زندگي فرد از روابط فردي تا علمكرد او را تحت تاثير قرار مي دهد.

خدمات مركز ذهن نو در زمينه ترك اعتياد به ترامادول

با توجه به تحقيقات انجام شده كه در سايت وري ول مايند نيز ذكر شده است و توضيحات ارائه شده تا اينجا، ترك اعتياد به ترامادول به صورت خودسرانه پيامد هاي جبران ناپذيري براي فرد ايجاد مي كند و زندگي شخص و اطراف او را تحت تاثير قرار مي دهد. متخصصان حاضر در مجموعه ذهن نو با استفاده از درمان هاي نوين و تجربه چندين ساله در زمينه اعتياد آماده ارائه خدمات ترك ترامادول به شما هستند. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد از خدمات مشاوره تلفني و حضوري ذهن نو بهرمند شويد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره 02161002360 تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول در مورد ترك ترامادول

آيا ترامادول كشنده است؟

مصرف ترامادول در دوزهاي بالا همواره با خطر اوردوز همراه است كه با تضعيف سيستم تنفسي، مي‌تواند به مرگ منجر شود. هم چنين مصرف هم زمان اين دارو با داروهاي ديگري نظير ضد افسردگي‌ها مي‌تواند منجر به سندروم سروتونين شده و عوارض جبران ناپذيري را به بار بياورد كه خطر مرگ نيز از جمله آن‌هاست.

ترك ترامادول چند روز طول مي كشد ؟

ترك اعتياد به ترامادول بستگي به مصرف دارد ولي به طور كلي فرايند ترك ترامادول مي تواند از 14 تا 28 روز زمان نياز داشته باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك ترامادول

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/26  ] [ ۱۶ ] [ newmiind ] [ ]

آيا مي‌دانيد براي ترك ترامادول چه روش‌هاي درماني وجود دارد؟ متاسفانه امروزه اعتياد به برخي داروهاي غير مجاز از جمله ترامادول در بين افراد رواج پيدا كرده است. اين دارو به دليل داشتن مواد تسكين دهنده و هم چنين اثرگذاري بر گيرنده‌هاي سروتونيني در مغز موجب احساس آرامش و شادي كاذب مي‌شود. به همين خاطر افرادي كه به طور طبيعي نمي‌توانند هيجانات مثبت را در زندگي خود تجربه كنند و كساني كه دچار دردهاي مزمن هستند، ممكن است نادانسته جذب اين ماده مخدر شده و تحت تاثير حالات خوشايند ناشي از آن قرار بگيرند. امروزه براي ترك ترامادول روش‌هاي گوناگوني ابداع شده كه از جمله آن‌ها مي‌توان به دارو درماني، خانواده درماني و رواندرماني فردي اشاره كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد.

 

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

 

منبع:

ترك ترامادول

راه هاي جلوگيري از عوارض ترك ترامادول

 

 

اهميت ترك ترامادول

ترامادول نوعي مخدر صنعتي است كه بر گيرنده‌هاي اپيوئيدي و سروتونيني در مغز اثر مي‌گذارد. در نتيجه منجر به احساس آرامش، كاهش دردهاي جسماني و تجربه سرخوشي مفرط مي‌شود. اين ماده با تحت تاثير قرار دادن گيرنده‌هاي افيوني در مغز به مرور زمان منجر به ايجاد اثر تحمل مي‌شود. به اين معنا كه افراد با گذر زمان متوجه مي‌شوند كه مصرف دوزهاي قبلي ديگر نمي‌تواند اثر خوشايند قبلي را براي آن‌ها ايجاد كند و در نتيجه مجبور مي‌شوند دائما ميزان مصرف داروي خود را افزايش دهند.

هم چنين ترامادول با ايجاد وابستگي جسماني و رواني باعث مي‌شود كه افراد هنگام تلاش براي كنار گذاشتن آن با علائم ناخوشايندي رو به رو شوند كه اين مسئله مي‌تواند باعث ترس و اضطراب در آن‌ها شده و به مصرف هرچه بيشتر دامن مي‌زند. هرچقدر افراد ديرتر براي ترك ترامادول اقدام كنند، اثرات تحمل و وابستگي با شدت بيشتري اتفاق مي‌افتند و آسيب‌هاي گران بارتري را براي فرد به همراه مي‌آورند.

 

بيشتر بخوانيد : قرص ترامادول | شايع ترين عوارض ترامادول چيست؟

 

تماس با مشاور

علائم ترك ترامادول

همان طور كه گفته شد ترامادول به دليل ايجاد وابستگي جسماني و رواني در افراد هنگام قطع مصرف منجر به بروز علائم ناخوشايندي مي‌شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

– احساس درد در عضلات و مفاصل

– بروز علائم گوارشي نظير حالت تهوع و استفراغ

– آبريزش بيني، عطسه و سرفه

– لرزش بدن

– بروز علائم روان پريشي و سايكوز

– دچار شدن به سندروم پاهاي بي قرار

– بالا رفتن فشار خون

– سرعت يافتن ريتم تنفس

– احساس حساسيت بيش از حد نسبت به محيط پيرامون و گوش به زنگي

توجه به اين نكته حائز اهميت است كه شدت بروز علائم ترك ترامادول در افراد مختلف با توجه به دوز مصرف و نحوه قطع كردن دارو مي‌تواند متفاوت باشد. در واقع اغلب افرادي كه ترامادول را در دوزهاي سنگين مصرف مي‌كنند و كساني كه آن را به طور ناگهاني كنار مي‌گذارند، علائم ترك با شدت بيشتري برايشان اتفاق مي‌افتند.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد

 

روش هاي درماني براي ترك ترامادول

امروزه براي ترك مواد مخدر روش‌هاي گوناگوني ابداع شده است. اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند كه موانع درماني نظير تجربه حالات جسماني ناخوشايند يا دغدغه‌هاي ذهني مختلف را پشت سر بگذاريد و دوران پرهيز و سم زدايي را با سهولت بيشتري طي نماييد. براي انتخاب بهترين روش ترك، ابتدا لازم است مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد. اين امر به شما كمك مي‌كند تا در مسيري قدم بگذاريد كه متناسب با نيازها و خواسته‌هاي شما باشد. ما در ادامه به مهم‌ترين روش‌هايي كه امروزه براي ترك ترامادول به كار مي‌روند اشاره كرده‌ايم. براي آشنايي با سريع ترين روش هاي درمان اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد.

1. سم زدايي به كمك متادون تراپي

متادون نوعي داروي شبه افيوني است كه اثراتي مشابه با ترامادول در مغز ايجاد مي‌كند. در واقع اين دارو با اثر گذاري بر گيرنده‌هاي اپيوئيدي مي‌تواند علائم ناخوشايند ناشي از ترك را كاهش داده و به اين ترتيب مسير درمان را براي شما هموار نمايد. البته توجه داشته باشيد كه متادون حتما بايد طبق تجويز و دستور پزشك مصرف گردد چرا كه اين دارو نيز از قابليت اعتيادآوري برخوردار است و مصرف نا به جاي آن مي‌تواند مشكل جديدي را به مشكلات قبلي شما اضافه نمايد.

2. سم زدايي به كمك ب 2 يا بوپرونورفين

ب 2 يا بوپرنورفين داروي ديگري است كه همانند متادون در فرايند سم زدايي بدن از ترامادول به كار گرفته مي‌شود. در واقع ب 2 نيز مي‌تواند علائم ترك ترامادول را كاهش داده و باعث شود افراد بتوانند با رنج كمتري اين مرحله را پشت سر بگذارند. با اين حال اين دارو هرگز نبايد به طور خودسرانه مصرف شود. چرا كه قابليت اعتيادآوري داشته و حتما بايد تحت نظارت و تجويز پزشك مصرف گردد.

3. روان درماني فردي

امروزه متخصصان بر اين باورند كه اعتياد مي‌تواند از عوامل روانشناختي گوناگوني نشات بگيرد. براي مثال افرادي كه به سوءمصرف ترامادول مي‌پردازند در بسياري از موارد از افسردگي رنج مي‌برند و به دليل ناتواني در تجربه هيجانات مثبت به سرخوشي كاذب ناشي از مواد پناه مي‌برند. روانشناسان در جلسات روان درماني فردي با مد نظر قرار دادن ريشه‌هاي اصلي اعتياد تلاش مي‌كنند تا به طور بنيادي با عوامل تاثير گذار در گرايش به مصرف مواد مبارزه كرده و با درمان آن‌ها به ترك پايدار و موفق مراجعان كمك نمايند.

4. خانواده درماني

عوامل خانوادگي از جمله فاكتورهاي بسيار مهم در زمينه ايجاد، تداوم و درمان موفقيت آميز اعتياد هستند. از همين رو امروزه بسياري از درمانگران به جاي تمركز بر درمان‌هاي فردي تلاش مي‌كنند كل خانواده را در فرايند ترك اعتياد درگير نمايند و آموزش‌هاي لازم را در اين زمينه به آن‌ها ارائه كنند. با توجه به ناشناخته بودن داروي ترامادول و اثرات آن براي بسياري از خانواده‌ها، در جلسات خانواده درماني درمانگر در اين زمينه نيز اطلاع رساني مي‌كند تا افراد بتوانند واكنش‌هاي مناسبي در برابر فرد مصرف كننده ترامادول داشته باشند و به بهترين شيوه به ترك موفقي آميز او كمك نمايند.

 

سوالات متداول

– آيا ترامادول كشنده است؟

مصرف ترامادول در دوزهاي بالا همواره با خطر اوردوز همراه است كه با تضعيف سيستم تنفسي، مي‌تواند به مرگ منجر شود. هم چنين مصرف هم زمان اين دارو با داروهاي ديگري نظير ضد افسردگي‌ها مي‌تواند منجر به سندروم سروتونين شده و عوارض جبران ناپذيري را به بار بياورد كه خطر مرگ نيز از جمله آن‌هاست.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

منبع:

ترك ترامادول

راه هاي جلوگيري از عوارض ترك ترامادول

 

امتیاز:
بازدید: 6
برچسب:
:
[ 1399/9/16  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 8
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب